Mini pizza's met boerenkool en spek

Met flammküchendeeg zet je de lekkerste hapjes op tafel. Zoals deze mini pizza's met boerenkool en spek.

135 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 15 min. oventijd

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit een grote koekenpan zonder olie of boter en bak het spek met het venkelzaad 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de boerenkool en chilivlokken toe en bak nog 3 min. mee. Schep regelmatig om.

  2. Rol ondertussen het flammkuchendeeg uit en snijd in 18 vierkantjes. Verdeel de stukjes over een met bakpapier beklede bakplaat op minimaal 1 cm afstand van elkaar. Bestrijk met de crème fraîche en verdeel het boerenkoolmengsel erover. Bestrooi met de kaas.

  3. Bak de pizza’s in het midden van de oven in ca. 15 min. gaar.

  • combinatietipLekker met Conret Oaked blond bier of Cono Sur Bicicleta chardonnay.
  • Mini pizza's met boerenkool en spek

    Instructievideo - 00:40 min.

Mini pizza's met boerenkool en spek

Met flammküchendeeg zet je de lekkerste hapjes op tafel. Zoals deze mini pizza's met boerenkool en spek.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig