Wraps met kidneybonen en tomatensalsa

Vul je wraps eens met kidneybonen en tomatensalsa. Daar krijg je zeker geen spijt van.

555 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

pittig

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de helft van de tomaten in blokjes. Rasp de rest van de tomaten en laat uitlekken in een zeef. Snipper de sjalot en meng met de geraspte tomaat, de helft van de olie en de azijn. Breng op smaak met peper.

  2. Snijd de tenen knoflook fijn. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte, verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees heel fijn. 

  3. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de knoflook, macaronig-spaghettigroente, rode peper en paprikapoeder 3 min. op middelhoog vuur.

  4. Doe ondertussen de bonen in een vergiet, spoel onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Voeg de tomatenblokjes en de kidneybonen toe aan de groente en bak 3 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  5. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de wraps, gebakken groenten, tomatensalsa en cottagecheese in aparte bakjes, zodat iedereen zijn eigen wrap kan vullen.

Wraps met kidneybonen en tomatensalsa

Vul je wraps eens met kidneybonen en tomatensalsa. Daar krijg je zeker geen spijt van.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig