Yoghurt met geraspte appel, kaneel en havermout

De heerlijke smaak van appel en kaneel is een feestelijke start in de ochtend. Extra lekker met de crunch van de gebakken havermout.

285 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Hak de amandelen grof. Verhit een koekenpan zonder olie op boter en rooster de havermout en de amandelen 5 min. op middelhoog vuur. Schil ondertussen de appels, rasp ze grof en meng met de kaneel, gebakken havermout en amandelen.

  2. Verdeel achtereenvolgens de helft van de yoghurt, de helft van de geraspte appel, de rest van de yoghurt en de rest van de appel over hoge glazen.

  • bewaartipMakkelijk om in een potje met deksel mee te nemen.
  • bereidingstipMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Yoghurt met geraspte appel, kaneel en havermout

De heerlijke smaak van appel en kaneel is een feestelijke start in de ochtend. Extra lekker met de crunch van de gebakken havermout.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig