Snijd de appel in dunne reepjes. Verwarm in een steelpan de sojadrink, havermout, de helft van de appel, appelmoes en de helft van de kaneel en eventueel zout ca. 10 min. met de deksel op de pan op laag vuur.
Hak de amandelen fijn. Serveer de warme havermout met de rest van de appel en bestrooi met de amandelen en de rest van de kaneel.
Vegan havermout met appelmoes, appel en amandel
Havermout: een ontbijt waarvan iedereen houdt! Helemaal als je er appel en kaneel aan toevoegt.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Vegan havermout met appelmoes, appel en amandel
Havermout: een ontbijt waarvan iedereen houdt! Helemaal als je er appel en kaneel aan toevoegt.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD173505_220x162_JPG.jpg)
4 personen
320 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de appel in dunne reepjes. Verwarm in een steelpan de sojadrink, havermout, de helft van de appel, appelmoes en de helft van de kaneel en eventueel zout ca. 10 min. met de deksel op de pan op laag vuur.
Hak de amandelen fijn. Serveer de warme havermout met de rest van de appel en bestrooi met de amandelen en de rest van de kaneel.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 Goudreinette appels
600 ml sojadrink ongezoet
160 g volkoren havermout
200 g appelmoes 0%
1 tl kaneel
30 g ongebrande amandelen