Kant en klare soesjes-ijstaart met chocoladesaus en decoratie

Een feestje stond nog nooit zo goedkoop op tafel. Deze soesjes-ijstaart met chocoladesaus is namelijk zo gemaakt.

210 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Zorg ervoor dat de soesjes ontdooid zijn. Breek de chocolade in stukken, doe in een hittebestendige kom, zet de kom op een pan met een laagje kokend water (de kom mag het water niet raken). Laat de chocolade zo (au bain-marie) al roerend smelten.

  2. Schep 8 bolletjes van het ijs (per taart) en stapel ze op een mooi bord op tot een kegelvormige toren. Druk de soesjes rondom vast op het ijs.

  3. Schenk de warme chocoladesaus over de soesjesijstaart. Bestrooi met de gouden sterrenmix. Serveer direct.

  • variatietipOok lekker met chocoladeroomijs in plaats van vanille.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Kant en klare soesjes-ijstaart met chocoladesaus en decoratie

Een feestje stond nog nooit zo goedkoop op tafel. Deze soesjes-ijstaart met chocoladesaus is namelijk zo gemaakt.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig