Verwarm de oven voor op 220 °C.
Breng het water, de rodewijnazijn en suiker aan de kook. Voeg zodra het mengsel kookt de rode uien toe, haal van het vuur en laat afkoelen.
Meng ondertussen de Griekse yoghurt met de kruidenmix en meng met de bloemkoolroosjes.
Rooster de bloemkool in 15-20 min. goudbruin en gaar, schep halverwege om.
Verwarm ondertussen de wraps in een koekenpan ca. 15 seconden per kant.
Besmeer de wraps met de hummus en beleg met de veldsla, geroosterde bloemkoolroosjes, zoetzure ui, amandel-abrikoosmix en verkruimel de feta erover.
AH verspakket Libanese wrap met bloemkool
Vanavond koken we vegetarisch, en dat is heerlijk met deze wrap met bloemkool, geïnspireerd door smaken uit de Libanese keuken.
25 min. bereiden
7 ingrediënten
- bereidingstipJe kunt de wraps ook in de oven bereiden. Leg een wrap in een ovenschaal. Dek af en verwarm 1 min. per stuk of 5 min. bij meerdere wraps in het midden van een voorverwarmde oven (200 C). Je kunt de wraps ook in de magnetron verwarmen. Leg een wrap op een voor de magnetron geschikt bord. Dek af en verwarm 10 sec. per stuk of 1 min. bij meerdere wraps op 750 watt.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
- biertipOven (200 °C): leg een wrap in een ovenschaal. Dek af en verwarm 1 min. per stuk of 5 min. bij meerdere wraps in het midden van een voorverwarmde oven. Magnetron (750 watt): leg een wrap op een voor de magnetron geschikt bord. Dek af en verwarm 10 sec. per stuk of 1 min. bij meerdere wraps
AH verspakket Libanese wrap met bloemkool
Vanavond koken we vegetarisch, en dat is heerlijk met deze wrap met bloemkool, geïnspireerd door smaken uit de Libanese keuken.
hoofdgerecht
2 personen
25 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Breng het water, de rodewijnazijn en suiker aan de kook. Voeg zodra het mengsel kookt de rode uien toe, haal van het vuur en laat afkoelen.
Meng ondertussen de Griekse yoghurt met de kruidenmix en meng met de bloemkoolroosjes.
Rooster de bloemkool in 15-20 min. goudbruin en gaar, schep halverwege om.
Verwarm ondertussen de wraps in een koekenpan ca. 15 seconden per kant.
Besmeer de wraps met de hummus en beleg met de veldsla, geroosterde bloemkoolroosjes, zoetzure ui, amandel-abrikoosmix en verkruimel de feta erover.
bereidingstip:Je kunt de wraps ook in de oven bereiden. Leg een wrap in een ovenschaal. Dek af en verwarm 1 min. per stuk of 5 min. bij meerdere wraps in het midden van een voorverwarmde oven (200 C). Je kunt de wraps ook in de magnetron verwarmen. Leg een wrap op een voor de magnetron geschikt bord. Dek af en verwarm 10 sec. per stuk of 1 min. bij meerdere wraps op 750 watt.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
biertip:Oven (200 °C): leg een wrap in een ovenschaal. Dek af en verwarm 1 min. per stuk of 5 min. bij meerdere wraps in het midden van een voorverwarmde oven. Magnetron (750 watt): leg een wrap op een voor de magnetron geschikt bord. Dek af en verwarm 10 sec. per stuk of 1 min. bij meerdere wraps
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
100 ml water
100 ml rodewijnazijn
1 el kristalsuiker
1 AH Libanese wrap met bloemkool verspakket
75 g Griekse yoghurt
100 g hummus
75 g feta