Verwarm de oven voor op 165 °C. Verwarm de lege pasteibakjes ca. 10 min. in het midden van de voorverwarmde oven.
Verhit ondertussen de olijfolie in een wok of hapjespan en bak hierin de paddenstoelenmix 3- 5 min. op hoog vuur.
Voeg de kookzuivel en de paddenstoelensaus toe en verwarm het geheel nog 5 min. op laag vuur. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
Snijd ondertussen de bosui in dunne ringetjes.
Serveer de pasteibakjes met de ragout en garneer met de gesneden bosui.
AH Excellent verspakket paddenstoelenragout
Altijd feest met ragoutpasteitjes! Met dit handige verspakket maak je een bospaddenstoelenragout met meegeleverde knapperige pasteibakjes.
15 min. bereiden / 10 min. oventijd
3 ingrediënten
- serveertipSchep de ragout zowel in als naast het pasteibakje en garneer met bosui.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
AH Excellent verspakket paddenstoelenragout
Altijd feest met ragoutpasteitjes! Met dit handige verspakket maak je een bospaddenstoelenragout met meegeleverde knapperige pasteibakjes.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD184639_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
15 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 165 °C. Verwarm de lege pasteibakjes ca. 10 min. in het midden van de voorverwarmde oven.
Verhit ondertussen de olijfolie in een wok of hapjespan en bak hierin de paddenstoelenmix 3- 5 min. op hoog vuur.
Voeg de kookzuivel en de paddenstoelensaus toe en verwarm het geheel nog 5 min. op laag vuur. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
Snijd ondertussen de bosui in dunne ringetjes.
Serveer de pasteibakjes met de ragout en garneer met de gesneden bosui.
serveertip:Schep de ragout zowel in als naast het pasteibakje en garneer met bosui.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 AH Excellent gesneden verspakket paddenstoelenragout
1 el milde olijfolie
100 ml kookzuivel