Sperziebonen-viscurry

655 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 25 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Paprika's schoonmaken en in ringen snijden. Ringen paprika op bodem van ovenschaal leggen. Koolvisfilet dik insmeren met currypasta en op paprika leggen. In pan tomato frito met kokosmelk, zout en peper verwarmen. Warme mengsel over vis schenken. Schaal afdekken en in midden van oven plaatsen. Vis in ca. 25 minuten gaar laten worden. Laatste 6 minuten naanbrood volgens gebruiksaanwijzing meewarmen. Intussen bonen schoonmaken en in ca. 8 minuten beetgaar koken. Visschotel serveren met sperziebonen en naanbrood.

Sperziebonen-viscurry

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig