In kom eieren loskloppen. Zalmsnippers, bosuitjes en tuinbonen erdoor roeren. Mengsel met zout en peper op smaak brengen. In koekenpan 1 el boter smelten. Eimengsel erin schenken en omelet, met deksel op pan, op laag vuur in ca. 15 min. laten stollen. Intussen krieltjes met weinig water en zout in 8 min. gaarkoken. Krieltjes afgieten en in pan omschudden met dille, rest van boter en zout naar smaak. Omelet in 4 parten snijden en met krieltjes serveren.
Tuinbonen-zalmomelet
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_002620_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
430 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In kom eieren loskloppen. Zalmsnippers, bosuitjes en tuinbonen erdoor roeren. Mengsel met zout en peper op smaak brengen. In koekenpan 1 el boter smelten. Eimengsel erin schenken en omelet, met deksel op pan, op laag vuur in ca. 15 min. laten stollen. Intussen krieltjes met weinig water en zout in 8 min. gaarkoken. Krieltjes afgieten en in pan omschudden met dille, rest van boter en zout naar smaak. Omelet in 4 parten snijden en met krieltjes serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
6 eieren
200 g gerookte zalmsnippers
3 bosuitjes
1 pot tuinbonen extra fijn
3 el boter
1 duopak krieltjes
2 el dille