Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien en knoflook pellen en snipperen. Olie met knoflook en ui 5 min. zachtjes verwarmen. Roerbakstukjes erdoor scheppen en 5 min. bakken. Wokmix toevoegen en nog 5 min. bakken. In pan saus verwarmen. Penne en groentemengsel door elkaar scheppen. Over vier borden verdelen. Saus erover verdelen. Kaas erover schaven. Lekker met groene salade.
Penne met kaassaus
hoofdgerecht
4 personen
580 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien en knoflook pellen en snipperen. Olie met knoflook en ui 5 min. zachtjes verwarmen. Roerbakstukjes erdoor scheppen en 5 min. bakken. Wokmix toevoegen en nog 5 min. bakken. In pan saus verwarmen. Penne en groentemengsel door elkaar scheppen. Over vier borden verdelen. Saus erover verdelen. Kaas erover schaven. Lekker met groene salade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
300 g penne rigate
2 rode uien
2 teentjes knoflook
2 eetlepels olijfolie
1 schaaltje roerbakstukjes
½ zak Italiaanse wokmix met broccoli
1 pot pastasaus
50 g pittige kaas