Penne met courgette-kaassaus en zalm

960 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui en knoflook pellen. Courgettes wassen en in blokjes snijden. Zalm in vier stukken verdelen en bestrooien met zout en peper. In koekenpan met antiaanbaklaag boter verhitten. Zalm in 8 minuten aan beide zijden bruin en gaar bakken. In grote braadpan 2 el olie met ui zachtjes verhitten. Knoflook erboven uitpersen en meewarmen. Courgette al omscheppend 3 min. meebakken. Saus en penne door courgette roeren en geheel door en door warm laten worden. Penne met zout en peper op smaak brengen en over vier borden verdelen. Met zalm serveren.

Gerelateerde recepten

Penne met courgette-kaassaus en zalm

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig