In wok 2 el olie verhitten en ui, paprika en courgette omscheppend 5 min. bakken. Tomatenblokjes toevoegen en nog 2 min. bakken. Zout en peper naar smaak toevoegen. Groenten op laag vuur warm houden. Eieren loskloppen met zout en peper. In koekenpan 1 el olie verhitten en van kwart van eimengsel omelet bakken. Met rest van ei en olie zo nog 3 omeletten bakken. Warm houden in aluminiumfolie. Omeletten op vier borden leggen. Groenten op onderste helft van omeletten scheppen en camembert hierover verdelen. Omeletten over vulling vouwen en serveren met volkorenbrood.
- algemeenprijs per persoon 1.30 (in augustus 2005)
Franse boerenomelet
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_003729_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
700 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
In wok 2 el olie verhitten en ui, paprika en courgette omscheppend 5 min. bakken. Tomatenblokjes toevoegen en nog 2 min. bakken. Zout en peper naar smaak toevoegen. Groenten op laag vuur warm houden. Eieren loskloppen met zout en peper. In koekenpan 1 el olie verhitten en van kwart van eimengsel omelet bakken. Met rest van ei en olie zo nog 3 omeletten bakken. Warm houden in aluminiumfolie. Omeletten op vier borden leggen. Groenten op onderste helft van omeletten scheppen en camembert hierover verdelen. Omeletten over vulling vouwen en serveren met volkorenbrood.
algemeen:prijs per persoon 1.30 (in augustus 2005)
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
6 eetlepels olijfolie
1 grote ui
1 rode paprika
1 courgette
1 blik tomatenblokjes
8 eieren
1 doosje camembert
6 sneetjes donker volkorenbrood
Dit heb je nodig
aluminiumfolie