Oven voorverwarmen op 200 °C. Ui pellen en in dunne ringen snijden. Zalm, mosselen en ansjovis laten uitlekken. Op elke pizza kwart zalm, kwart uien, kwart ansjovis en kwart mosselen leggen. Pizza's op 2 bakplaten volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Intussen wortels schillen en fijn raspen. Bieslook fijn knippen en met dressing door wortels scheppen. Pizza's met wortelrauwkost serveren.
Vispizza met zalm en mosselen
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013024_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
785 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Ui pellen en in dunne ringen snijden. Zalm, mosselen en ansjovis laten uitlekken. Op elke pizza kwart zalm, kwart uien, kwart ansjovis en kwart mosselen leggen. Pizza's op 2 bakplaten volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Intussen wortels schillen en fijn raspen. Bieslook fijn knippen en met dressing door wortels scheppen. Pizza's met wortelrauwkost serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 rode ui
1 blikje roze zalm
1 schaaltje gekookte mosselen
1 blikje ansjovisfilets
4 pizza's margharita
500 g winterwortels
½ zakje verse bieslook
6 eetlepels yoghurtdressing
Dit heb je nodig
2 bakplaten