Pasta met sperziebonen

Met maar 5 ingrediënten maak je dit lekkere pastagerecht.

660 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook spaghetti in ruim kokend water volgens de aanwijzing op verpakking beetgaar. Verwijder ondertussen de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Kook de sperziebonen de laatste 5 min. mee. Laat de spaghetti en de sperziebonen in een vergiet uitlekken, doe het geheel over in een kom en schep de spaghetti om met de tapenade.

  2. Snijd de bollen mazzarella in blokjes. Roer op het laatst de mozzarella en de blaadjes basilicum erdoor, breng op smaak met (versgemalen) peper.

  • Spaghetti koken

    Instructievideo - 01:46 min.

Pasta met sperziebonen

Met maar 5 ingrediënten maak je dit lekkere pastagerecht.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig