Pasta alla Caprese

Spaghetti met de kleuren van de Italiaanse vlag: tomaat, mozzarella en basilicum. Simpel en o zo lekker.

535 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Bewaar wat van het kookvocht en giet de spaghetti af. Snijd de mozzarella in blokjes. Snijd het basilicum grof.

  2. Schep de spaghetti om met het bewaarde kookvocht, de olie, tomatenblokjes, mozzarellablokjes en het basilicum. Breng op smaak met peper en zout. Serveer direct.

  • Spaghetti koken

    Instructievideo - 01:46 min.

Pasta alla Caprese

Spaghetti met de kleuren van de Italiaanse vlag: tomaat, mozzarella en basilicum. Simpel en o zo lekker.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig