Kipcurry met sugar snaps

Gewokt, dus de groenten blijven lekker knapperig.

370 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de sugar snaps in een laag kokend water in de wok in 3-4 min. beetgaar. Spoel in een zeef af onder koud water en laat uitlekken. Snijd de bosuitjes, ook het groen, in grove stukken. Snijd de paksoi in brede repen.

  2. Droog de wok, verhit de olie erin en roerbak de kip op hoog vuur in 4 min. bruin en gaar. Schep de bosui en de sugar snaps erdoor en roerbak nog 2 min. Voeg daarna de woknoedels en paksoi toe en verwarm nog 1-2 min.

  • variatietipU kunt de sugarsnaps vervangen door sperziebonen.
  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

Kipcurry met sugar snaps

Gewokt, dus de groenten blijven lekker knapperig.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig