Groentespiesen vegetarisch

We gebruiken geen stokjes om de spiesen aan te rijgen, maar takjes rozemarijn. Origineel én lekker!

85 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de aubergine in blokjes en maak de champignons schoon. Kook de aubergine 2 min. in ruim kokend water. Laat afkoelen en dep droog met keukenpapier. Doorboor de groenten één voor één met een barbecuespies. Rijg de blokjes aubergine, de tomaatjes en de champignons om en om aan de takjes rozemarijn. Bestrijk de spiesjes dun met olie en breng ze op smaak met peper en zout. Gril de groentespiesen in 5-8 min. bruin en gaar.

Groentespiesen vegetarisch

We gebruiken geen stokjes om de spiesen aan te rijgen, maar takjes rozemarijn. Origineel én lekker!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig