Tonijnsteak met pepersaus

590 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Vis laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 220 °C. Aubergine, courgette en paprika schoonmaken en in vrij grote stukken snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. Tijmblaadjes van steeltjes halen. Groenten, ui, knoflook, tijm, 3 el olijfolie en naar smaak zout en peper in ruime ovenschaal of braadslede mengen. In hete oven 15 min. roosteren. Pasta koken volgens aanwijzingen op verpakking. Tonijnsteaks met rest olijfolie en zout naar smaak inwrijven. Tonijnsteaks in hete grillpan aan beide kanten 2 min. grillen. Pepersaus volgens aanwijzingen op verpakking verwarmen. Pasta op 4 borden scheppen. Groenten erop scheppen. Tonijn op groenten leggen en saus erover verdelen.

Tonijnsteak met pepersaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig