Gnocchi met pompoen

Gek op gnocchi en op pompoen? Dan ga je hier zeker van smullen! Deze gnocchi met pompoen is niet te weerstaan.

520 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 25 min. oventijd

licht pittig

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 190 °C. Snijd de pompoen doormidden. Verwijder de zaden en de draderige binnenkant. Snijd de pompoen met schil in stukken van 2 cm. Snijd de ui in halve ringen en snijd de knoflook fijn.

  2. Verdeel de groenten met de kaneel- en chilipoeder over een met bakpapier beklede bakplaat. Leg de cherrytomaten ertussen en besprenkel met de helft van de olie. Breng op smaak met peper en eventueel zout, schep om en rooster 25 min. in de oven.

  3. Verhit de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de gnocchi in 15 min. op middelhoog vuur goudgeel en krokant.

  4. Schep ⅓ van de geroosterde groenten in een maatbeker en pureer fijn met de staafmixer. Meng de gnocchi met de gepureerde en niet gepureerde groenten. Verdeel de gnocchi over diepe borden en rasp de grana padano erboven.

Gnocchi met pompoen

Gek op gnocchi en op pompoen? Dan ga je hier zeker van smullen! Deze gnocchi met pompoen is niet te weerstaan.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig