Indiase curry met kikkererwten en mango

Vegan, Indiaas én skinny. Een topcombo als je het ons vraagt.

500 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Was de komkommer, halveer in de lengte en verwijder de zaadlijsten met een theelepel. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Snipper de ui. Spoel de kikkererwten af onder koud stromend water en laat uitlekken.

  2. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de uien 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de currypasta toe en fruit 2 min. mee. Voeg de kikkererwten, tomatenblokjes, komkommer en kokosmelk toe, breng aan de kook en kook het geheel in ca. 8 min. op laag vuur gaar.

  3. Schil ondertussen de mango, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in blokjes. Voeg de mango de laatste 3 min. toe en kook mee.

  4. Bereid de pappadums volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de koriander grof. Verdeel de curry over diepe borden en garneer met koriander.

  • Mango snijden

    Instructievideo - 01:02 min.

Indiase curry met kikkererwten en mango

Vegan, Indiaas én skinny. Een topcombo als je het ons vraagt.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig