Maaltijdkippensoep met hamreepjes en ei

475 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Eieren in ca. 8 min. hard koken, laten schrikken met koud water en pellen. Eieren elk in 4 parten snijden. Knoflook pellen en fijnsnijden. Intussen wokolie verhitten en knoflook ca. 2 min. bakken. Wokgroenten toevoegen en ca. 3 min. meebakken. Basis voor kippensoep en 2 potten water toevoegen. Alles aan de kook brengen. Hamreepjes en ketjap toevoegen en soep doorwarmen. Naar smaak met zout en peper bestrooien. Soep over 4 borden verdelen en 1 el rijst en partjes ei erover verdelen. Rest rijst en gebakken uitjes erbij geven.

Maaltijdkippensoep met hamreepjes en ei

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig