Stamppot van roergebakken spinazie en bacon

505 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak de soepballetjes in 8-10 min. goudbruin en gaar. Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit de rest van de olie in een wok. Snijd de bacon in repen en bak knapperig uit. Schep de bacon uit de wok. Voeg de spinazie in 2-3 porties aan het baconvet toe en bak al omscheppend tot de spinazie is geslonken en het vocht is verdampt. Breng op smaak met peper. Schep de aardappelpuree erdoor.

  3. Verdeel de stamppot over 4 borden, schep de balletjes en baconreepjes erop en schep een lepel mosterd naast de stamppot.

  • algemeenVegetarisch? Laat de bacon en soepballetjes achterwege en serveer er groenteballetjes bij (AH Vega).
  • algemeenKindertip: u maakt het gerecht minder pittig door de mosterd weg te laten.

Stamppot van roergebakken spinazie en bacon

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig