Twee-bonenstamppot met bacon

Deze tweebonenstamppot is het beste van twee werelden: sperziebonen én snijbonen.

340 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de snijbonen met de sperziebonen in 8 min. beetgaar en giet af.

  2. Verwarm ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Snijd de bacon in reepjes. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de bacon in 6 min. op middelhoog vuur goudbruin en krokant.

  4. Schep de bonen en baconreepjes door de aardappelpuree en breng de stamppot op smaak met de mosterd, peper en eventueel zout.

  • Twee-bonenstamppot met bacon

    Instructievideo - 00:22 min.

Twee-bonenstamppot met bacon

Deze tweebonenstamppot is het beste van twee werelden: sperziebonen én snijbonen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig