Feestcakejes

165 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 20 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Klop de eieren los met de basterd- en vanillesuiker. Roer in gedeelten het bakmeel erdoor en voeg een flinke mespunt zout toe. Roer de boter door het beslag. Zet de cakevormpjes op een bakplaat en vul ze tot de helft met het beslag. Bak de cakejes in 15-20 min. gaar en goudbruin. Maak het glazuur volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel het over de cakejes. Versier de cakejes en zet de kaarsjes erop. U kunt de cakejes ook 1 dag van tevoren maken. Bewaar in een luchtdichte trommel.

  • Hoe breek je een ei?

    Instructievideo - 01:21 min.

Feestcakejes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig