Pipe rigate met zeefruit en basilicumolie

680 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Pasta beetgaar koken en afgieten. Zeevruchten in magnetron ontdooien, vocht afgieten. Venkelknollen schoonmaken, courgette wassen en beide in heel dunne schijfjes snijden. Tomaten wassen en halveren. 2 el olijfolie verhitten in ruime pan, venkel en courgette 6-7 min. roerbakken, tomaten toevoegen en vervolgens zeevruchten. Alles nog 5-6 min. al omscheppend bakken. Crème fraîche erdoor roeren. Citroen erboven uitknijpen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Basilicum met overgebleven olie, peper en zout met staafmixer glad pureren. Pasta door groente-roomsaus scheppen. Over 4 borden verdelen en bedruppelen met basilicumolie.

Pipe rigate met zeefruit en basilicumolie

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig