Curry met aardappel en bloemkool

Dagje curry? Ga voor deze easy variant met aardappel en bloemkool. In één keer op smaak met de currypasta.

295 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Verdeel de bloemkool in roosjes en snijd de tomaten in stukjes. Verwarm in een hapjespan met antiaanbaklaag de currypasta. Schep de bloemkool, aardappel en tomaat erdoor en bak 2-3 min. Voeg het bouillontablet en 250 ml water toe. Laat de curry afgedekt 15-20 min. zachtjes sudderen tot de aardappelen en groenten gaar zijn.

  2. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken, pel en halveer ze. Leg ze op de curry en warm het geheel nog even door. Rooster het komijnzaad in een steelpan zonder olie of boter tot het gaat geuren. Schep de curry in diepe borden. Serveer de yoghurt in aparte schaaltjes en strooi hierover de komijn.

  • bewaartipJe kunt de curry 1 dag van tevoren maken. Bewaar de curry afgedekt in de koelkast. Verwarm op de dag zelf langzaam in een pan.
  • Indiase curry met aardappel en bloemkool

    Instructievideo - 02:56 min.

Curry met aardappel en bloemkool

Dagje curry? Ga voor deze easy variant met aardappel en bloemkool. In één keer op smaak met de currypasta.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig