Snijd 2 lamsfiletlapjes in dobbelstenen. Pers 1/2 citroen uit en roer het sap om met 2 el olie, 1/2 tl komijn en een uitgeperst teentje knoflook. Laat het vlees hierin een half uur marineren en rijg het daarna met even grote blokken komkommer aan 4 spiesen, bestrooi met zout en (versgemalen) peper naar smaak. Rooster ze in 8 minuten gaar.
Lamsvlees-komkommerspies
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_005889_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
125 kcal
20 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Snijd 2 lamsfiletlapjes in dobbelstenen. Pers 1/2 citroen uit en roer het sap om met 2 el olie, 1/2 tl komijn en een uitgeperst teentje knoflook. Laat het vlees hierin een half uur marineren en rijg het daarna met even grote blokken komkommer aan 4 spiesen, bestrooi met zout en (versgemalen) peper naar smaak. Rooster ze in 8 minuten gaar.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 lamsfilet
½ citroen
2 eetlepels olie
½ theelepel komijn (djinten)
1 teentje knoflook
0 komkommer
Dit heb je nodig
spiesen
barbecue