Spinaziespaghetti

Simpele pasta met een romige saus van crème fraîche en kaas. Lekker met de stukjes walnoot!

640 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pers de knoflook en hak de walnoten grof. Verhit olie in een koekenpan en bak een kwart van de spinazie. Voeg steeds een flinke hand spinazie toe als de vorige hoeveelheid een beetje is geslonken. Bak tot slot de knoflook 1 min. mee. Roer de crème fraîche en de kaas erdoor en breng op smaak met peper en zout. Schep de spaghetti door de spinazie en verdeel over de borden. Bestrooi met de walnoten.

Spinaziespaghetti

Simpele pasta met een romige saus van crème fraîche en kaas. Lekker met de stukjes walnoot!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig