Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pers de knoflook en hak de walnoten grof. Verhit olie in een koekenpan en bak een kwart van de spinazie. Voeg steeds een flinke hand spinazie toe als de vorige hoeveelheid een beetje is geslonken. Bak tot slot de knoflook 1 min. mee. Roer de crème fraîche en de kaas erdoor en breng op smaak met peper en zout. Schep de spaghetti door de spinazie en verdeel over de borden. Bestrooi met de walnoten.
Spinaziespaghetti
Simpele pasta met een romige saus van crème fraîche en kaas. Lekker met de stukjes walnoot!
Spinaziespaghetti
Simpele pasta met een romige saus van crème fraîche en kaas. Lekker met de stukjes walnoot!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_005950_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
640 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pers de knoflook en hak de walnoten grof. Verhit olie in een koekenpan en bak een kwart van de spinazie. Voeg steeds een flinke hand spinazie toe als de vorige hoeveelheid een beetje is geslonken. Bak tot slot de knoflook 1 min. mee. Roer de crème fraîche en de kaas erdoor en breng op smaak met peper en zout. Schep de spaghetti door de spinazie en verdeel over de borden. Bestrooi met de walnoten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g spaghetti
2 tenen knoflook
50 g ongebrande walnoten
2 el traditionele olijfolie
600 g verse spinazie
125 ml crème fraîche
100 g geraspte jonge kaas