Oven voorverwarmen op 225 ºC of gasovenstand 5. Van mix voor pizzabodem met 1 eetlepel olie en water volgens gebruiksaanwijzing deeg kneden. Van deeg grote lap vormen en hieruit 12 rondjes steken. Kaas in plakjes snijden en over bodempjes verdelen. Besprenkelen met rest van olie en bestrooien met peper. Ansjovisfilets over pizzaatjes verdelen. Minipizza's in midden van oven in ca. 15 minuten gaarbakken.
Minipizza's met roquefort
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_001502_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
12 porties
145 kcal
35 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 ºC of gasovenstand 5. Van mix voor pizzabodem met 1 eetlepel olie en water volgens gebruiksaanwijzing deeg kneden. Van deeg grote lap vormen en hieruit 12 rondjes steken. Kaas in plakjes snijden en over bodempjes verdelen. Besprenkelen met rest van olie en bestrooien met peper. Ansjovisfilets over pizzaatjes verdelen. Minipizza's in midden van oven in ca. 15 minuten gaarbakken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
½ pak mix voor pizzabodem
2 eetlepels olijfolie
200 g roquefort
0 versgemalen peper
1 blikje ansjovisfilets in olijfolie
Dit heb je nodig
uitsteekrondje doorsnede ca. 10 cm