Wortelstamppot met vegetarische schnitzels

Lekker met een lepel friszure piccalilly.

570 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de aardappelen en de winterpeen in stukken en kook in 20 min. in water met zout gaar. Verhit 3 el olie in een koekenpan en bak de schnitzels in 4 min. aan beide kanten krokant en gaar. Giet de aardappelen en winterpeen af, maar vang het kookvocht op. Stamp met de pureestamper de aardappelen en winterpeen met de rest van de olie en voldoende kookvocht tot een smeuïge stamppot.

  2. Snijd de bosuien in ringetjes en roer door de stamppot. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de wortelstamppot over de borden en leg de schnitzels erbij.

Wortelstamppot met vegetarische schnitzels

Lekker met een lepel friszure piccalilly.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig