Beefburger & tomaten-maissalade

540 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Prik met een vork rondom gaatjes in de aardappelen en leg ze in de schaal. Pof ze in de magnetron op 800 watt in ca. 12 min. gaar. Keer halverwege. Verhit de olie in een koekenpan. Bestrooi de steaks met peper en zout en bak in 8 min. gaar. Keer regelmatig.

  2. Halveer de tomaten, verwijder de zaadlijsten en snijd de helften in blokjes. Laat de maiskorrels uitlekken. Meng de tomaten in een grote kom met de mais, de ui, de dragon en de barbecuesaus. Breng op smaak met peper en zout. Leg de steaks en de aardappelen op 4 borden. Serveer met de salade.

  • bereidingstipZelf burgers maken? Meng 500 g rundergehakt met zout en (cayenne)peper naar smaak. Verdeel het gehakt in 4 gelijke porties en vorm er 4 burgers van.
  • Aardappel poffen

    Instructievideo - 01:01 min.

Beefburger & tomaten-maissalade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig