Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de kipkluifjes in 15 min. bruin en gaar. Keer regelmatig.
Giet de pasta af en vang wat kookvocht op. Spoel de pasta in een vergiet onder stromend water tot hij koud is. Laat goed uitlekken. Roer de zuivelspread in een kom los met 3 el kookvocht.
Halveer de cherry tomaten en snijd de ui in ringen. Doe de pasta in een schaal. Schep de zuivelspread, de tomaten, de uien en de mais door de pasta. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de kipkluifjes erbij.
Kipkluifjes met pastasalade
Waarom dit de absolute picknicktopper is? Je kunt de kluifjes warm én koud serveren.
- bewaartipU kunt de salade en de kipkluifjes 's ochtends maken. Bewaar in afgesloten schalen in de koelkast.
Kipkluifjes met pastasalade
Waarom dit de absolute picknicktopper is? Je kunt de kluifjes warm én koud serveren.
hoofdgerecht
4 personen
585 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de kipkluifjes in 15 min. bruin en gaar. Keer regelmatig.
Giet de pasta af en vang wat kookvocht op. Spoel de pasta in een vergiet onder stromend water tot hij koud is. Laat goed uitlekken. Roer de zuivelspread in een kom los met 3 el kookvocht.
Halveer de cherry tomaten en snijd de ui in ringen. Doe de pasta in een schaal. Schep de zuivelspread, de tomaten, de uien en de mais door de pasta. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de kipkluifjes erbij.
bewaartip:U kunt de salade en de kipkluifjes 's ochtends maken. Bewaar in afgesloten schalen in de koelkast.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
300 g fusilli tricolore
2 el traditionele olijfolie
500 g kipkluifjes gekruid
150 g zuivelspread light bieslook
250 g cherrytomaten
2 rode uien
300 g maiskorrels crispy