Bereid de couscous met olie en boter volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui. Meng de kruidenmix en peper en zout naar smaak erdoor. Laat de couscous met de deksel op de pan staan tot gebruik.
Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de worstjes in 3-4 min. rondom bruin. Voeg de ui en de roerbakmix toe en bak 5 min., schep af en toe om. Voeg de pastasaus toe en stoof de worstjes met de deksel op de pan in 6-8 min. gaar.
Verdeel de couscous over borden en schep er de Toscaanse worstjes met de groentesaus bij.
- algemeenVries de resterende worstjes op de dag van aankoop in. Ze zijn dan 3 maanden houdbaar.
Toscaanse worstjes met couscous
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_014539_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
620 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de couscous met olie en boter volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui. Meng de kruidenmix en peper en zout naar smaak erdoor. Laat de couscous met de deksel op de pan staan tot gebruik.
Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de worstjes in 3-4 min. rondom bruin. Voeg de ui en de roerbakmix toe en bak 5 min., schep af en toe om. Voeg de pastasaus toe en stoof de worstjes met de deksel op de pan in 6-8 min. gaar.
Verdeel de couscous over borden en schep er de Toscaanse worstjes met de groentesaus bij.
algemeen:Vries de resterende worstjes op de dag van aankoop in. Ze zijn dan 3 maanden houdbaar.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g couscous
3 el traditionele olijfolie
3 tl ongezouten roomboter
1 ui
1 el diepvries Italiaanse kruiden
8 Toscaanse worstjes
400 g verse Italiaanse roerbakgroente
390 g pikante pastasaus in pak