Risotto met garnalen

Deze risotto is slank, heel betaalbaar en heerlijk fris door de citroen.

330 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de ui. Verhit de olie in een pan en fruit de ui 4 min. Voeg de risottorijst toe en fruit 2 min. mee tot de korrels glazig zijn.

  2. Los ondertussen het bouillontablet op in het kokend water. Voeg de wijn toe aan de risotto en roer tot deze is opgenomen. Voeg een scheut bouillon toe en roer tot deze is opgenomen. Voeg weer een scheut toe en ga door tot de rijst beetgaar is. Dit duurt ca. 20 min.

  3. Rasp ondertussen de gele schil van de citroen. Voeg na 16 min. de garnalen toe aan de risotto en kook nog 3-4 min. zachtjes door. Roer regelmatig.

  4. Snijd de bieslook fijn. Meng met het citroenrasp en kappertjes door de risotto en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  • combinatietipLekker met gegrilde groenten.
  • Risotto maken

    Instructievideo - 04:45 min.

Risotto met garnalen

Deze risotto is slank, heel betaalbaar en heerlijk fris door de citroen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig