Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de uisnippers 3 min. Bak de knoflook 1 min. mee. Bak de paddenstoelenplakjes 3 min. mee. Voeg de slagroom (125 ml) toe en breng aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel alles over 4 borden. Lekker met broccoli en Parmezaanse kaas.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Pastamelange
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_006696_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
545 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de uisnippers 3 min. Bak de knoflook 1 min. mee. Bak de paddenstoelenplakjes 3 min. mee. Voeg de slagroom (125 ml) toe en breng aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel alles over 4 borden. Lekker met broccoli en Parmezaanse kaas.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g penne rigate
4 el olijfolie
2 uien
1 teen knoflook
2 bakjes paddestoelenmelange
1 bekertje slagroom