Kerriequiche

Of je hem nu maakt voor een high-tea, een parkpicknick of zomaar, deze quiche hoort er gewoon bij!

630 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 45 min. oventijd

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven op 180 °C. Ontdooi het deeg. Bekleed de vorm met het deeg.

  2. Bak het gehakt in een pan met antiaanbaklaag zonder olie of boter 6 min. Snipper de ui. Bak het kerriepoeder en de ui 3 min. mee. Bak daarna de sperziebonen 5 min. op hoog vuur mee. Giet af en schep in de vorm.

  3. Klop de eieren los met de slagroom, peper en zout. Schenk over de gehaktvulling. Bak ca. 45 min. in de oven.

  • combinatietipMet courgettesalade een volwaardige maaltijd (zie recept elders op ah.nl/recepten).
  • bereidingstipJe kunt de quiche 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm ca. 20 min. in de oven op 160 °C. Koud ook lekker.
  • Bakken met bladerdeeg

    Instructievideo - 02:21 min.

Kerriequiche

Of je hem nu maakt voor een high-tea, een parkpicknick of zomaar, deze quiche hoort er gewoon bij!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig