Kerriekip met bloemkool

De Hollandse bloemkool krijgt een Indiaas tintje door de kerriesaus.

575 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 40 min. oventijd

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de kipfilet in stukjes en de ui in ringen. Doe de kip, ui en de bloemkool in de ovenschaal. Verdeel de kerriesaus erover en dek af met aluminiumfolie. Bak in ca. 40 min. gaar in de oven.

  2. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster het amandelschaafsel in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Bestrooi de ovenschotel voor het serveren met het amandelschaafsel. Serveer met de rijst.

  • combinatietipLekker met naanbrood.
  • serveertipVoor een authentiek Indiaas accent en een kruidige smaak kunt u de kerrieschotel bestrooien met fijngesneden verse koriander.

Kerriekip met bloemkool

De Hollandse bloemkool krijgt een Indiaas tintje door de kerriesaus.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig