Open sandwich met gesmolten kaas en tomaat

295 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Grill voorverwarmen. In koekenpan boter verhitten. Sjalot 3 min. zachtjes bakken. Blokjes tomaat 2 min. meebakken. Intussen brood in broodrooster roosteren. In kom kaas, tomaatmengsel, pils en mosterd door elkaar roeren. Sneden brood op bakplaat leggen en kaasmengsel erover uitstrijken. Bakplaat 10 cm onder hete grill schuiven en kaas in 2 min. laten smelten. Tuinkers knippen boven sandwiches. Direct serveren.

  • algemeenDeze 'kaasbroodjes' zijn een Hollandse variatie op de bekende Welsh rarebit, sneetjes brood met gesmolten kaas en bier uit de oven. Voor een meer uitgesproken smaak kunt u ook oude kaas nemen en in het seizoen bokbier. Bij deze sandwich smaakt een biertje overigens ook erg goed.

Gerelateerde recepten

Open sandwich met gesmolten kaas en tomaat

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig