Witte pizza met rucola en tomatensaus

560 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 15 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven (met pizzasteen) voor op 200 °C. Rol het deeg uit.Bestrijk het deeg met de mascarpone en de randen met 1 el olie.

  2. Verdeel 3/4 van de uien, de champignons en de helft van de Italiaanse kruiden en zout en peper over het deeg.

  3. Schuif de pizza op de bakplaat of schuif een brede spatel onder de pizza en schuif hem op de steen. Bak de pizza in ca. 15 min. goudbruin en gaar.

  4. Verhit de rest van de olie in een steelpan en fruit de achtergehouden ui met de rest van de kruiden 3 min., Roer de tomatensaus uit het pizzapakket erdoor en breng alles aan de kook.

  5. Schuif de pizza op een schaal, strooi de rucola erover en serveer met tomatensaus.

Witte pizza met rucola en tomatensaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig