Pizza quattro gusti

Pizza met 4 smaken: salami-artisjok, ham-ananas, tonijn-olijf, rauwe ham-rucola. Voor elk wat wils!

890 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 20 min. oventijd

12 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de mozzarella in plakken. Leg de plakken pizzadeeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat ze elkaar iets overlappen en druk ze op de naad stevig vast. Verdeel de potjes tomatensaus, Parmezaanse kaas en mozzarella erover.

  2. Snijd de rode ui in ringen. Beleg 1/4 van de pizza met salami en artisjok, 1/4 met achterham en ananas en 1/4 met tonijn, olijf en ui. Bak de pizza ca. 20 min. in de oven. Haal eruit en beleg het laatste kwart met de rauwe ham en rucola. Serveer op de bakplaat.

  • combinatietipLekker met Griekse salade met komkommer.
  • Pizza versieren

    Instructievideo - 01:05 min.

Pizza quattro gusti

Pizza met 4 smaken: salami-artisjok, ham-ananas, tonijn-olijf, rauwe ham-rucola. Voor elk wat wils!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig