Rijstsalade met makreel

705 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen. Schep af en toe om.

  2. Maak ondertussen de makreel schoon: verwijder het vel en de graten en breek het visvlees in stukjes. Doe de tuinerwten in een kom en schenk er 1 liter kokend water over zodat ze ontdooien. Laat uitlekken in een vergiet.

  3. Meng in een kom de makreel met de tuinerwten, ui, bleekselderij en koriander. Meng de mayonaise met 4 el water en schep dit door het vis-groentemengsel. Voeg de rijst toe en breng op smaak met peper en zout.

  • algemeenZomers hapje: snijd de rest van de bleekselderij in stukjes van 4 cm. Vul met zuivelspread en bestrooi met wat peper.

Rijstsalade met makreel

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig