Broccoli-mozzarellaschotel

Geef broccoli een Italiaanse twist met ansjovis, tijm en mozzarella.

380 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 35 min. oventijd

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de broccoli en roosjes en de steel in plakjes. Kook de broccoli in water met zout in 4 min. beetgaar. Giet af en laat uitlekken.

  2. Verdeel de helft van de broccoli, de helft van de aardappelschijfjes en de ansjovis over de ingevette ovenschaal. Bestrooi met de helft van de tijm en peper en zout naar smaak. Bedek met de helft van de in plakjes gesneden mozzarella. Herhaal met de rest van de ingrediënten.

  3. Bak de broccolischotel in de oven in ca. 35 min. goudbruin en gaar. Dek af met aluminiumfolie als de schotel te donker wordt.

  • bewaartipU kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden. Laat afkoelen tot kamertemperatuur en bewaar afgedekt in de koelkast of vries de schotel in. Ingevroren is het gerecht maximaal 3 maanden houdbaar. Verwarm de (ontdooide) schotel in 20 min. in de oven op 180 °C.

Broccoli-mozzarellaschotel

Geef broccoli een Italiaanse twist met ansjovis, tijm en mozzarella.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig