Ovendrumsticks met rodekoolcouscous

580 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 40 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de kaneel en peper en zout naar smaak met de helft van de olie. Bestrijk de drumsticks ermee. Leg ze in de ovenschaal en rooster ze in ca. 40 min. in de oven goudbruin en gaar. Keer halverwege.

  2. Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan. Roerbak de tuinboontjes 4 min. Voeg de rodekool, couscous en heet water toe. Breng aan de kook. Neem van het vuur en laat met de deksel op de pan 5 min. wellen. Roer los met een vork en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de couscous over 4 diepe borden en leg de drumsticks erbij.

  • algemeenLekker met knoflook-muntyoghurt: meng 1 bakje Griekse yoghurt (150 g) met 2 geperste teentjes knoflook en 1 tl gedroogde munt.

Ovendrumsticks met rodekoolcouscous

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig