Snipper de sjalot. Marineer de sjalot 5 min. in de wijnazijn. Klop de olie erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Roer de noten door de vinaigrette. Kook de broccoli in 5 min. beetgaar. Giet af en schenk de notendressing erover.
Broccoli met noten
Verander broccoli van een alledaagse groente eens in een bijzonder bijgerecht met macadamianoten.
- bereidingstipJe kunt de broccoli 1/2 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Het gerecht is lauw ook lekker.
Vinaigrette maken
Instructievideo - 00:34 min.
Broccoli met noten
Verander broccoli van een alledaagse groente eens in een bijzonder bijgerecht met macadamianoten.
bijgerecht
4 personen
310 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de sjalot. Marineer de sjalot 5 min. in de wijnazijn. Klop de olie erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Roer de noten door de vinaigrette. Kook de broccoli in 5 min. beetgaar. Giet af en schenk de notendressing erover.
bereidingstip:Je kunt de broccoli 1/2 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Het gerecht is lauw ook lekker.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 sjalot
2 el rodewijnazijn
6 el olijfolie extra vierge
70 g macadamianoten
500 g broccoli