Hutspot, yoghurt en koriander

670 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Verhit 2 el olie in een grote pan en fruit de ui 2 min. Voeg de winterpeen toe en bak 3 min. mee. Leg de aardappelen op de winterpeen en voeg zoveel water toe tot alles net onder staat. Voeg zout naar smaak toe. Kook in 20 min. gaar.

  2. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de falafel in 4-5 min. goudbruin.

  3. Stamp de aardappelen en winterpeen met de pureestamper tot puree. Voeg de yoghurt en koriander toe en breng op smaak met peper en zout. Serveer met de falafel.

  • algemeenGriekse yoghurt is ook lekker met honing en 1 el grof gehakte walnoten.

Hutspot, yoghurt en koriander

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig