In pan met water en 1 eetlepel olie tortelloni in ca. 4 minuten beetgaat koken. Intussen bleekselderij schoonmaken, wassen en in heel dunne plakjes snijden (blad achterhouden voor garnering). In koekenpan rest van olie verhitten en bleekselderij ca. 2 minuten bakken. Walnoten en pesto erdoor scheppen. Tortelloni afgieten en door pestomengsel scheppen. Garneren met blaadjes selderij. Serveren met wildgerechten.
Tortelloni met walnoten, pesto en bleekselderij
Tortelloni met walnoten, pesto en bleekselderij
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_001158_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
0 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
In pan met water en 1 eetlepel olie tortelloni in ca. 4 minuten beetgaat koken. Intussen bleekselderij schoonmaken, wassen en in heel dunne plakjes snijden (blad achterhouden voor garnering). In koekenpan rest van olie verhitten en bleekselderij ca. 2 minuten bakken. Walnoten en pesto erdoor scheppen. Tortelloni afgieten en door pestomengsel scheppen. Garneren met blaadjes selderij. Serveren met wildgerechten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 eetlepels (olijf)olie
1 pak verse tortelloni con formaggio e nocci
2 stengels bleekselderij
100 g walnoten
4 eetlepels groene pesto