Aardappelsalade op z'n Italiaans

Aardappelsalade met een twist: heerlijke groente en vette vis.

515 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Boen de aardappelen schoon. Kook de aardappelen in water met zout in 20 min. gaar. Snijd ze in plakjes als ze nog warm zijn.

  2. Verwijder ondertussen de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en breek ze door midden. Kook de sperziebonen in water met zout in 8 min. beetgaar. Giet af en spoel koud onder stromend water.

  3. Meng 1 el van het vocht uit het potje kappertjes met de olie en Italiaanse kruiden en schenk dit over de aardappelplakjes.

  4. Snijd de mozzarella in blokjes. Snijd de ui in dunne ringen. Snijd de ansjovisfilets in stukje. Meng de aardappelen met de sperziebonen, mozzarella, ui, kappertjes en ansjovis.

  • Blancheren

    Instructievideo - 01:00 min.

Aardappelsalade op z'n Italiaans

Aardappelsalade met een twist: heerlijke groente en vette vis.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig