Steek de barbecue aan. Meng de tikka massala pasta door de yoghurt. Laat de kipfilethaasjes hierin minimaal 30 min. marineren.
Meng de koriander door de chutney en breng op smaak met peper en zout.
Rijg aan elke satéprikker een kipfilethaasje. Verpak de naans in een stuk aluminiumfolie en leg op de barbecue. Gril de kipfilethaasjes op de barbecue in 5 min. bruin en gaar. Serveer met de chutney en naans. Lekker met sugar snaps.
- algemeenOok lekker met cajunkruiden in plaats van tikka massala pasta.
Barbecue aansteken
Instructievideo - 01:07 min.
Indiase kipspiesen
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_008373_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
500 kcal
15 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Meng de tikka massala pasta door de yoghurt. Laat de kipfilethaasjes hierin minimaal 30 min. marineren.
Meng de koriander door de chutney en breng op smaak met peper en zout.
Rijg aan elke satéprikker een kipfilethaasje. Verpak de naans in een stuk aluminiumfolie en leg op de barbecue. Gril de kipfilethaasjes op de barbecue in 5 min. bruin en gaar. Serveer met de chutney en naans. Lekker met sugar snaps.
algemeen:Ook lekker met cajunkruiden in plaats van tikka massala pasta.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pakje tikka masala pasta
4 el yoghurt
1 schaal kipfilethaasjes
1 bakje verse koriander
1 potje chutney sweet mango
1 pak mininaans knoflook & koriander
Dit heb je nodig
satéstokjes, minstens 30 min. geweekt in koud water