Rijkgevulde cannelloni met gehakt

Cannelloni zijn pastarolletjes die je kunt vullen, bijvoorbeeld met gehakt en spinazie. Nonna’s zijn er verliefd op!

670 kcal

(Voedingswaarden)

40 min. bereiden / 35 min. oventijd

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de knoflook fijn. Verhit de tomatenblokjes in een hapjespan met de knoflook en kruidenmix.

  2. Voeg het gehakt, de tomatenpuree en het water toe en roer los met een spatel. Breng het geheel aan de kook en laat op laag vuur 20 min. zachtjes koken. Schep regelmatig om.

  3. Verwarm ondertussen de oven voor op 180 °C.

  4. Doe de spinazie in een ruime pan en laat op laag vuur in 10 min. ontdooien. Schep regelmatig om.

  5. Vul de cannelloni met de gehaktsaus. Vet de ovenschaal in. Leg de cannelloni naast elkaar in de ovenschaal. Bedek met de spinazie en verdeel de kaas erover.

  6. Bak de cannelloni in ca. 35 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar.

Rijkgevulde cannelloni met gehakt

Cannelloni zijn pastarolletjes die je kunt vullen, bijvoorbeeld met gehakt en spinazie. Nonna’s zijn er verliefd op!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig