Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de ui toe en bak 3 min. mee. Voeg de paprika toe en bak 5 min. op middelhoog vuur mee, schep regelmatig om.
Kook ondertussen de broccoli in water met zout in 6 min. beetgaar.
Voeg de tomatensaus en worstjes toe aan het paprikamengsel, schep om en warm nog 2 min. door. Verdeel de pasta over 4 borden, schep de saus erop en serveer met de broccoli.
Spaghetti en pittige saus
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_008462_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
555 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de ui toe en bak 3 min. mee. Voeg de paprika toe en bak 5 min. op middelhoog vuur mee, schep regelmatig om.
Kook ondertussen de broccoli in water met zout in 6 min. beetgaar.
Voeg de tomatensaus en worstjes toe aan het paprikamengsel, schep om en warm nog 2 min. door. Verdeel de pasta over 4 borden, schep de saus erop en serveer met de broccoli.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g spaghetti
2 el olijfolie
1 teen knoflook
1 ui
1 groene paprika
500 g broccoli
1 zak tomatensaus
1 blik cocktailworstjes